Αρχική Σελίδα Νέα

Στις 28 Μαΐου, ο μεγάλος SLA τρισδιάστατος εκτυπωτής βασιλιάδων εκ:θέτω στην έκθεση μηχανημάτων παπουτσιών Guangzhou

επιχείρηση Νέα
Στις 28 Μαΐου, ο μεγάλος SLA τρισδιάστατος εκτυπωτής βασιλιάδων εκ:θέτω στην έκθεση μηχανημάτων παπουτσιών Guangzhou
Στις 28 Μαΐου, ο μεγάλος SLA τρισδιάστατος εκτυπωτής βασιλιάδων εκ:θέτω στην έκθεση μηχανημάτων παπουτσιών Guangzhou

Ελλείποντες την εποχή CNC των εργαλειομηχανών, δεν μπορείτε πλέον να χάσετε τη νέα εποχή της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι ο μεγάλος SLA τρισδιάστατος εκτυπωτής βασιλιάδων θα παρουσιαστεί τέλη Μαΐου στα μηχανήματα παπουτσιών Guangzhou και την έκθεση παπουτσιών για να μοιραστεί με σας τεχνικές τάση στην έξυπνη κατασκευή.

Εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας SLA3D βασιλιάδων - έκθεση Guangzhou

Από το 2015, οι βασιλιάδες τρισδιάστατοι είναι δεσμευμένοι στην παροχή των τρισδιάστατων λύσεων εκτύπωσης για τη βιομηχανία κατάτμησης και είναι οι πρώτοι για να προωθήσουν και να διαδώσουν την τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης στη βιομηχανία υποδημάτων. Μετά από αρκετά έτη εφαρμογής αγοράς, ο τρισδιάστατος εκτυπωτής βασιλιάδων SLA έχει εφαρμοστεί βαθειά στη βιομηχανία παπουτσιών, και έχει κάνει τις επαναστατικές σημαντικές ανακαλύψεις στην παραγωγή των πρωτοτύπων, των φορμών άμμου, των φορμών παραγωγής και των τελειωμένων παπουτσιών.

 

Σαν παραδοσιακή εργασία-εντατική βιομηχανία, η βιομηχανία παπουτσιών έχει ανακαταταχτεί σε πολλούς κύκλους και είναι ακόμα ελίτ στη βιομηχανία υποδημάτων. η τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης είναι σημερινή κύρια τεχνολογία κατασκευής. Η εφαρμογή του βιομηχανικού τρισδιάστατου εξοπλισμού εκτύπωσης βασιλιάδων στη βιομηχανία παπουτσιών, την ισχυρή δυνατότητα προσδιορισμού και την ευφυή ικανότητα κατασκευής της, λύνει αποτελεσματικά τα προβλήματα της δύσκολης καινοτομίας, της δύσκολης ανάπτυξης, και της έλλειψης εργασίας.

 

Στην έκθεση, θα μάθετε για τη βαθιά εφαρμογή της τρισδιάστατης τεχνολογίας εκτύπωσης στη βιομηχανία παπουτσιών, τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μεγάλου SLA τρισδιάστατου εκτυπωτή βασιλιάδων, τα νέα υλικά των τρισδιάστατων φορμών παπουτσιών εκτύπωσης και των τελειωμένων παπουτσιών, και νέα νέα οδηγία του Οράν για το πρότυπο τρισδιάστατο λογισμικό διαμόρφωσης παπουτσιών.

 

Όνομα έκθεσης: 2019 διεθνής έκθεση βιομηχανίας δέρματος παπουτσιών μηχανημάτων παπουτσιών Guangzhou

Τόπος συναντήσεως: Guangzhou, Pazhou, πολυ αίθουσα 1, αίθουσα 2 του World Trade Center EXPO (Νο 1000, ανατολικός δρόμος Xingang, περιοχή Haizhu, Guangzhou)

Χρόνος έκθεσης: 28-31 Μαΐου 2019

Θάλαμος αριθ.: Αίθουσα 2, αίθουσα 0925

Χρόνος μπαρ : 2019-05-13 16:00:57 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Frank Deng

Τηλ.:: 86-755-29102990

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)