Αρχική Σελίδα

Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η τρισδιάστατη Co. τεχνολογίας εκτύπωσης ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που οδηγεί την τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης. Έχει αφιερώσει η εφαρμογή της τρισδιάστατης τεχνολογίας εκτύπωσης, και παρέχει στις επιχειρήσεις την αποτελεσματική και επιστημονική τρισδιάστατη περιεκτική λύση εκτύπωσης.

Σαν κύριο εμπορικό σήμα του βιομηχανικού τρισδιάστατου εκτυπωτή, οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ όχι μόνο είναι κύριοι μιας βάσης Ε&Α και κατασκευής για την τρισδιάστατη μηχανή εκτύπωσης και το τυπώνοντας υλικό, αλλά και παρέχουν την επαγγελματική προσαρμοσμένη τρισδιάστατη υπηρεσία εκτύπωσης. Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ εισήγαγαν στην τρισδιάστατη βιομηχανία εκτύπωσης το 2008 και έχουν αυξηθεί γρήγορα. Το 2012, οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ καθιέρωσαν τη βάση παραγωγής τρισδιάστατων εκτυπωτών του στη Σαγκάη. Το 2016, οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ καθιέρωσαν μια τυποποιημένη και μεγάλης κλίμακας βάση παραγωγής του τρισδιάστατου εκτυπωτή στην περιοχή Bao'an της πόλης Shenzhen, και άρχισαν τη διαφορετικές έρευνα και την παραγωγή του τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης.

Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ είναι η πρώτη τρισδιάστατη επιχείρηση εκτύπωσης που έκανε μια μεγάλη σημαντική ανακάλυψη στη βιομηχανία φορμών παπουτσιών. Και η αίτησή μας υψηλών υλικού ανθεκτικότητας και «ένα βασικό πρωτοπόρου μετατόπισης STL» στη βιομηχανία, η οποία χαμηλώνει πολύ το αναπτυσσόμενο κόστος και βελτιώνει την αποδοτικότητα της φόρμας παπουτσιών. Επιπλέον, οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ αφιερώνονται επίσης στη βοήθεια των πελατών να λυθούν οι σημαντικές ανάγκες των βιομηχανιών, η οποία περιλαμβάνει το πρωτότυπο, την πρότυπη, ιατρική περίθαλψη, το αυτοκίνητο, το ελαφρύς-προσάρτημα, τα μουσικά όργανα, την αρχιτεκτονική και τα κεραμικά υγειονομικά εμπορεύματα, κ.λπ., που οργανώνει την επαγγελματική ομάδα Ε&Α για να κάνει τη σημαντική ανακάλυψη σε όλες τις βιομηχανίες.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές λέιζερ που ερευνώνται και που αναπτύσσονται από τους ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ανήκουν στις βιομηχανικές γρήγορες μηχανές διαμόρφωσης πρωτοτύπου. Με βάση την τεχνολογία UV-θεραπείας SLA, οι εκτυπωτές ανιχνεύουν την υγρή ρητίνη photopolymer από το λέιζερ για να προκαλέσουν τη φωτοευαίσθητα αντίδραση και συνεπώς το στρώμα-από-στρώμα θεραπεύοντας τη σχηματοποίηση. Κατά τη διάρκεια των ετών, οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ήταν καλά - λαμβανόμενος από χιλιάδες επιχειρήσεις και στον εσωτερικό και oversea την αγορά.

Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ έχουν καθιερώσει τα ογκώδη κανάλια μάρκετινγκ και υπηρεσιών. Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ όχι μόνο διορίζουν τους επαγγελματίες για να παρέχουν την εκπαιδευτική υπηρεσία λειτουργίας στους πελάτες, αλλά και να στείλουν τον ειδικό υπηρεσιών μεταπωλήσεων στη θέση του πελάτη για να παρέχουν onsite την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης μηχανών, της ρύθμισης και της συντήρησης.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Μέχρι τώρα, η μηχανή εκτυπωτών Kings3d έχει εξαχθεί σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς της Γερμανίας, και το εργοστάσιο Kings3d πρέπει να παρέχει την τρισδιάστατη υπηρεσία εκτύπωσης για τους πελάτες από περισσότερες από 50 χώρες.
Στην Κίνα, ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Kings3D SLA καταλαμβάνει περισσότερο από την τρισδιάστατη αγορά εκτυπωτών 80% SLA. Θέτουμε 12 SLA τρισδιάστατο κέντρο εκτύπωσης στις διαφορετικές πόλεις της Κίνας.

Έχουμε παράσχει υψηλό - υπηρεσία ποιοτικής τρισδιάστατη εκτύπωσης για πολλά διάσημα companines, όπως BOSCH, η NIKE, το ΒΈΛΟΣ, κ.λπ.

 

2016

1) Η Ε&Α και η παραγωγή των διάφορων ειδών τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης άρχισαν

2) Μια σαφής ενότητα βιομηχανίας της Ε&Α και παραγωγή των τρισδιάστατων μηχανών εκτύπωσης, της Ε&Α και της παραγωγής των τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης και των περιεκτικών υπηρεσιών διαμόρφωσης πρωτοτύπου διαμορφώθηκε

3) Η έδρα της τρισδιάστατης Co. τεχνολογίας εκτύπωσης ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ Shenzhen, ΕΠΕ κινήθηκε προς το δρόμο Shajing, Shenzhen, και την οργάνωση που τυποποιήθηκαν και τη βάση παραγωγής των μεγάλης κλίμακας τρισδιάστατων μηχανών εκτύπωσης

4) Η έρευνα των τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ανέπτυξε την άσπρη ρητίνη, τη διαφανή ρητίνη, ABS-όπως τη ρητίνη, την υψηλή - θερμοκρασία - ανθεκτική ρητίνη, τις σκληρές ρητίνες όπως τη ρόδινη ρητίνη και την μπλε ρητίνη, και τις πρακτικές μαλακές ρητίνες. Ο γρήγορος επί παραγγελία μηχανισμός λειτουργίας έχει επιτευχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών στο υλικό χρώμα

5) Η έρευνα των πολλαπλάσιων τεχνολογιών και των προτύπων των τρισδιάστατων εκτυπωτών αρχίζει.

2015

1) τα τρισδιάστατα υλικά εκτύπωσης προωθήθηκαν τυπικά στην αγορά για τη δοκιμή και την πρακτική εφαρμογή

2) Οι επαγγελματικές ομάδες διαμόρφωσης πρωτοτύπου φορμών γρήγορες χτίστηκαν στις βιομηχανίες όπως τη φόρμα παπουτσιών, το αυτοκίνητο, την αρχιτεκτονική, το διακοσμητικό φωτισμό, και το κ.λπ.,

3) Το επαγγελματικό τρισδιάστατο ερευνητικό τμήμα σχεδίων ήταν οργάνωση, η οποία έχει επιταχύνει την εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών.

2014

1) Μετά από να κινήσει τη βάση παραγωγής της Σαγκάη προς την περιοχή Longhua, πόλη Shenzhen, τρισδιάστατη Co. τεχνολογίας εκτύπωσης ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ Shenzhen, το ΕΠΕ καθιερώθηκε, και εν τω μεταξύ η έρευνα και η ανάπτυξη των τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης άρχισαν.

 

2) Μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α της φόρμας παπουτσιών οργανώθηκε για να αναπτύξει την επαγγελματική τεχνολογία συμβατή στη βιομηχανία φορμών παπουτσιών.

2012

Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ άρχισαν επίσημα την κατασκευή batch των τρισδιάστατων μηχανών εκτύπωσης στην πόλη της Σαγκάη

2010

Μερικά επιτεύγματα έγιναν στον τομέα της τρισδιάστατης τεχνολογίας εκτύπωσης

2008

Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ άρχισαν στην έρευνα και αναπτύσσουν την τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης

2007

Η Co. σχεδίου προϊόντων ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΕΠΕ καθιερώθηκε στην περιοχή Chenghai, πόλη Shantou

Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : βασιλιάδες

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας βιομηχανικός πλαστικός τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας βιομηχανικός πλαστικός τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας βιομηχανικός πλαστικός τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας βιομηχανικός πλαστικός τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις