Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤρισδιάστατος εκτυπωτής στερεολιθογραφίας

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους

Κίνα Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους προμηθευτής
Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους προμηθευτής Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους προμηθευτής Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Kings
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: 800PRO

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 100/μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος κατασκευής: 800mm (Χ) ×800mm (Υ) ×500mm (Ζ) Μέγεθος εξοπλισμού (χωρίς επίδειξη): 129cm (W) ×139cm (L) ×220cm (Χ)
Βάρος εξοπλισμού: περίπου 1200kg
Υψηλό φως:

stereolithography sla 3d printer

,

object 3d printer

Τρισδιάστατος εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας SLA βασιλιάδων, που καθιστά τη μεγάλη διαμόρφωση πρωτοτύπου μεγέθους ευκολότερη.

 

Τρισδιάστατος εκτυπωτής SLA, γνωστός επίσης όπως φωτογραφία-θεραπεύοντας τον τρισδιάστατο εκτυπωτή, ή τρισδιάστατος εκτυπωτής λέιζερ. Είναι μια τρισδιάστατη συσκευή εκτύπωσης που χρησιμοποιεί την αρχή της στερεοφωνικής ελαφριάς τεχνολογίας θεραπείας.

SLA είναι μια σύντμηση της «στερεοφωνικής συσκευής λιθογραφίας», η οποία είναι μια βραχυνμένη μορφή στερεολιθογραφίας. Είναι μια πολύ σημαντική τεχνολογική διαδικασία στην τρισδιάστατη διαδικασία σχηματοποίησης τεχνολογίας εκτύπωσης. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί κυρίως ένα λέιζερ της συγκεκριμένης έντασης για να εστιάσει στην επιφάνεια του photocurable υλικού (το υλικό είναι κυρίως φωτοευαίσθητη ρητίνη), το οποίο το κάνει να δείξει τη γραμμή και τη γραμμή στην επιφάνεια. Τελειώστε την εργασία εκτύπωσης για ένα στρώμα, και προχωρήστε έπειτα στο επόμενο στρώμα μετά από την ολοκλήρωση ενός στρώματος, και επαναλάβετε τον κύκλο έως ότου ολοκληρώνεται το τελικό προϊόν.

Τεχνική αρχή

Εστιάζοντας στην επιφάνεια του photocurable υλικού με ένα λέιζερ ενός συγκεκριμένων μήκους κύματος και μιας έντασης, από το σημείο στη γραμμή, από τη γραμμή στη στερεοποίηση επιφάνειας, ολοκληρώστε ένα επίπεδο λειτουργίας σχεδίων, κατόπιν κίνηση ο ανυψωτικός πίνακας κάθετα στο ύψος ενός στρώματος, και σταθεροποιήστε έπειτα ένα άλλο επίπεδο. Αυτή η συσσώρευση στρώματος αποτελεί μια τρισδιάστατη οντότητα.

SLA είναι η πρώτη πρακτική γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου, που χρησιμοποιεί τις υγρές φωτοευαίσθητες πρώτες ύλες ρητίνης. Η διαδικασία είναι στο πρώτο σχέδιο που ένα τρισδιάστατο στερεό πρότυπο μέσω του CAD, χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για να τεμαχιστεί το πρότυπο, να σχεδιάσει την πορεία ανίχνευσης, και τα παραγμένα στοιχεία θα ελέγξουν ακριβώς την κίνηση του ανιχνευτή λέιζερ και της ανυψωτικής πλατφόρμας η ακτίνα λέιζερ ελέγχεται από τη συσκευή αριθμητικού ελέγχου. Η επιφάνεια της υγρής φωτοευαίσθητης ρητίνης ακτινοβολείται σύμφωνα με τη σχεδιασμένη ανιχνευτική πορεία για να θεραπεύσει ένα στρώμα της ρητίνης σε έναν συγκεκριμένο τομέα της επιφάνειας. Όταν ένα στρώμα υποβάλλεται σε επεξεργασία, ένα τμήμα του μέρους διαμορφώνεται κατόπιν την ανυψωτική πλατφόρμα από μια ορισμένη απόσταση χαμηλώνει στο σταθεροποιημένο στρώμα. Καλύπτοντας ένα άλλο στρώμα της υγρής ρητίνης, και εκτελώντας έπειτα μια δεύτερη ανίχνευση στρώματος, το δεύτερο σταθεροποιημένο στρώμα συνδέεται σταθερά με το προηγούμενο σταθεροποιημένο στρώμα, έτσι ώστε τα στρώματα είναι superposed για να διαμορφώσουν ένα τρισδιάστατο πρωτότυπο κομματιών προς κατεργασία. Αφότου λαμβάνεται το πρωτότυπο από τη ρητίνη, η τελική θεραπεία πραγματοποιείται, και έπειτα το επιθυμητό προϊόν λαμβάνεται με τη στίλβωση, την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, τη ζωγραφική ή το χρωματισμό.

 

Εφαρμογή της τεχνολογίας

Η τεχνολογία SLA κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Charles Hul το 1984. Το 1988, τρισδιάστατο σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών προώθησε το εμπορικό πρωτότυπο sla-1, το οποίο είναι η μηχανή παγκόσμιας πρώτη γρήγορη διαμόρφωσης πρωτοτύπου. Οι διάφοροι τύποι SLA διαμορφώσεων των μηχανών καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς εξοπλισμών RP. Χρησιμοποιείται κυρίως για να κατασκευάσει ποικίλα φόρμες, πρότυπα, κ.λπ. είναι επίσης δυνατό να αντικατασταθούν οι φόρμες κεριών στη ρίψη επένδυσης με τη χρησιμοποίηση των φορμών πρωτοτύπων SLA με την προσθήκη άλλων συστατικών στις πρώτες ύλες. Η τεχνολογία SLA έχει μια γρηγορότερη διαμορφώνοντας ταχύτητα και μια υψηλότερη ακρίβεια, αλλά θα παραγάγει αναπόφευκτα την πίεση ή θα προκαλέσει την παραμόρφωση λόγω της διακένωσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ρητίνης. Επομένως, η ανάπτυξη των φωτοευαίσθητων υλικών με τη μικρή διακένωση, γρήγορα που θεραπεύει και υψηλής αντοχής είναι η τάση ανάπτυξης.

Τεχνικά πλεονεκτήματα

1. Η τεχνολογία είναι ώριμη. Η photocuring μέθοδος σχηματοποίησης είναι η πιό πρόωρη γρήγορη διαδικασία διαμόρφωσης πρωτοτύπου με την υψηλές ωριμότητα και την χρόνος-δοκιμή.

2. Γρήγορη ταχύτητα. Το πρωτότυπο που γίνεται άμεσα από τα ψηφιακά πρότυπα CAD, που επεξεργάζονται την ταχύτητα είναι γρήγορο, ο κύκλος παραγωγής προϊόντων είναι σύντομος, καμία εργαλείο και φόρμα κοπής δεν απαιτούνται.

3. Κατασκευή των σύνθετων δομών. Μπορεί να επεξεργαστεί τα πρωτότυπα και τις φόρμες με τις σύνθετες δομικές μορφές ή δύσκολος να διαμορφώσει τη χρησιμοποίηση των παραδοσιακών μεθόδων.

4. Οι αλλαγές σχεδίου είναι εύκολες. Απεικονίστε τα ψηφιακά πρότυπα CAD και μειώστε το κόστος των αποτυπώσεων ζωύφιου.

5. Ο κύκλος αλλαγής σχεδίου είναι σύντομος. Μόλις ανακαλυφθεί το πρόβλημα σχεδίου, οι αλλαγές σχεδίου μπορούν να εφαρμοστούν πολύ γρήγορα, τα δείγματα μπορούν να παρασχεθούν για το πείραμα, και τα αποτελέσματα του υπολογισμού προσομοίωσης υπολογιστών μπορούν να ελεγχθούν και να ελεγχθούν.
 

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής συσκευών Stereolithigraphy μεγάλος χτίζει τη γρήγορη ταχύτητα 1200kg μεγέθους

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: lucy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα